Uslovi koriscenja

Dobro došli na sajt www.elgoelectronic.com

Korišcenjem ovoga sajta saglasni ste sa politikom i uslovima kosrišcenja kao i njihovim budućim revizijama i verzijama. Svi uslovi mogu biti povremeno ažurirani i menjani. Elgo Elektornik zadržava pravo na izmene sadržaja svih uslova korišcenja, asortimana proizvoda, cene proizvoda, kao i druge podatke koji se odnose na veb-sajt, zbog čega su korisnici veb-sajta dužni da prilikom svake posete pažljivo pregledaju sadržaj veb-sajta.

Politika privatnosti podataka

Elgo Elektronik može prikupljati lične podatke korisnika prilikom registracije, kao što su ime (ime firme), adresa, telefonski broj, imejl adresa i željenja adresa na kojoj pošta dostavlja naručenu robu.

Elgo Elektronik se obavezuje da će navedene podatke koristiti isključivo u svrhu što boljeg uvida u pojedinačne potrebe i zahteve korisnika i njihovog razumevanja i kvalitetnijeg pružanja svih usluga na zadovoljstvo korisnika.

Elgo Elektronik se obavezuje da ce poštovati anonimnost  i privatnost svakog korisnika veb-sajta kao i da navedene podatke neće učiniti dostupnim bilo kojoj trećoj strani.

Registracija

Na Veb-sajtu se možete registrovati na sledeci način:

Klikom na polje "registracija" otvara se obrazac sa praznim poljima koje korisnik popunjava. U zavisnosti da li se radi o fizičkom ili pravnom licu polja se razlikuju. Popunjavanjem praznih polja za registraciju ličnim podacima (ime i prezime ili ime firme, imejl adresa, lokacija, broj telefona, i šifra za pristup) i klikom na polje “registracija” uspešno ćete se registrovati na veb-sajtu. Elgo Elektronik moli za tačnost unetih podataka prilikom registracije svakog novog korisnika.

Naručivanje

Poručivanje robe možete izvršiti pozivom na brojeve telefona: 018/534-489 - 018/231-965. Robu takodje možete poručiti i online putem sajta nakon prethodne registracije.

Naručivanje robe putem veb-sajta mogu obavljati samo registrovani kupci koji poseduju nalog!

Isporuka

Nakon potvrde porudžbine sa naše strane i provere dostupnosti tražene robe naručena roba šalje se kurirskom službom (Post Express). Kurirska služba vrši dostavu na adresi koju vi navedene kao željenu prilikom poručivanja robe. Kurir će vas kontaktirati putem telefona ukoliko ima problema sa dostavom pošiljke. Narudžbine se šalju istog dana ukoliko su primljene do 14 časova. Narudžbine primljene nakon tog vremenskog roka, šalju se sledeceg radnog dana. Vikendom se narudžbine ne šalju i ne vrši se isporuka.

Elgo Elektronik zadržava pravo da usled nedostatka vremena prilikom gužve ili nemogucnosti slanja iz opravdanih razloga robu pošalje sa zakašnjenjem nakon prethodnog blagovremenog obaveštenja kupca!

Otkazivanje narudžbine

Ukoliko kupac želi da otkaže narudžbinu u mogućnosti je da to učini pozivom na telefon u što kraćem roku. Od momenta slanja narudžbine ne postoji mogućnost otkazivanja.

Reklamacije

Prilikom preuzimanja narudzbine od strane kurira kupac je duzan da obavi vizualni pregled paketa. Ukoliko je paket na bilo koji način oštećen,kupac je dužan da odbije paket i obavesti nas putem telefona. U slučaju da proizvod nije fizički oštećen a ne funkcioniše pravilno iz bilo kog razloga kontakritrajte nas kako bismo potvrdili reklamaciju. Elgo elektronik ne preuzima nikakvu odgovornost za greške kupaca, pogrešno kupljenje proizvode ili bilo koje druge greške koje se odnose na vaše postupke prilikom kupovine na veb-sajtu. Takodje, u koliko se nakon pregledanog proizvoda od strane strucnih ljudi utvrdi da je do kvara došlo usled nestručnosti prilikom korisćenja Elgo Elektronik ima pravo da odbije reklamaciju.

Kupac ima pravo da u prvih 14 dana od kupovine proizvoda bez obrazloženja vrati robu na istu adresu odakle je poslata i zahteva povratak novca. U tom slučaju sve troškove snosi kupac. Vraćena roba mora biti u originalnom pakovanju bez fizičkih i mehaničkih oštećenja. U suprotnom reklamacija neće biti prihvaćena.

Ne snosimo odgovorinost za štete nastale prilikom transporta robe!

Cene

Elgo Elektronik zadržava pravo na izmenu cena kod artikla koje poseduje sve do trenutka potvrde kupovine. Kod artikla koji ne poseduju cenu potrebno je pozvati telefonom i proveriti cenu i dostupnost.

Povraćaj novca

U slučaju odustanka od ugovora ili prihvaćene reklamacije kupac ima pravo na povraćaj novca ili na zamenu za drugi proizvod. Trgovac je dužan da kupcu bez odlaganja vrati iznos koji je kupac platio po prijemu pošiljke, a najkasnije u roku od 14 dana od dana obaveštenja, a nakon prijema proizvoda.

Troškove vraćanja robe i novca snosi kupac, sem u slučajevima kada kupac dobije neispravan ili pogrešan artikal poslat sa nase strane.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Upotreba kolačića (eng. Cookies)

Ovaj sajt koristi kolačiće u cilju boljeg korisničkog iskustva, personalizacije sadržaja, pružanja funkcije društvenih medija i analiziranja saobraćaja u skladu sa Politikom o kolačićima