Pitanja i odgovori

Ko smo mi?

Porodična firma Elgo Elektronik bavi se prodajom i distribucijom elektronskih komponenti.

Od osnovianja fokusiranost poslovne jedinice je na maloprodaji i velerpodaji elektronskih komponenti, opreme i potrošačke elektronike. Posedujemo preko 30,000 artikla vezanih za široko polje elektronike. Specijalnost su nam: integralna kola, trenzistori, pozadinska osvetljenja za LCD i LED televizore, daljinski upravljači...

Naš cilj i čemu težimo?

Tokom godina, naporno smo radili da postanemo poštovani i cenjeni na tržištu. Odlikuju nas dobri odnosi sa partnerima, dobro poznavanje kupaca i njihove žellje. Vremenom smo stvorili kvalitetno radno okruženje u svim oblastima koje svakog trenutka unapredjujemo. Naša prva i najvažnija briga su kupci. Konstantno težimo da povećamo njihovo zadovoljstvo i posvećenost. Nudimo im tehničke savete i prilagodjavamo njihovim potrebama.

Ako trežite dobavljača elektronskih komponenti, Elgo Elektronik je pravo rešenje za vas.

Kako se registrovati?

Na Veb-sajtu se možete registrovati na sledeci način:

Klikom na polje "registracija" otvara se obrazac sa praznim poljima koje korisnik popunjava. U zavisnosti da li se radi o fizičkom ili pravnom licu polja se razlikuju. Popunjavanjem praznih polja za registraciju ličnim podacima (ime i prezime ili ime firme, email adresa, lokacija, broj telefona, i šifra za pristup) i klikom na polje “registracija” uspešno ćete se registrovati na veb-sajtu. Elgo Elektronik moli za tacnost unetih podataka prilikom registracije svakog novog korisnika.

Kako poručiti željene artikle?

Poručivanje robe možete izvršiti pozivom na brojeve telefona: 018/534-489 - 018/231-965. Robu takodje možete poručiti i online putem sajta nakon prethodne registracije.

Naručivanje robe putem veb-sajta mogu obavljati samo registrovani kupci koji poseduju nalog!

Uputstvo za online kupovinu.

Poštovani kupci, 

Nakon prijave na našem sajtu, možete izvršiti kupovinu u nekoliko koraka.

1. Izaberite željeni proizvod. 

2. Izaberite željenu količinu proizvoda.

3. Kliknite na "dodaj u korpu".

4. Ukoliko želite više proizvoda, nastavite kupovinu.

5. U gornjem desnom uglu je ukupan iznos Vaše kupovine sa uračunatim PDV-om.

6. Nakon odabira željenih proizvoda idite do gornjeg desnom ugla klikom na "Moja korpa".

7. Otvara se novi prozor sa celokupnom vašom porudžbinom i podacima uniteim prilikom registacije. Potrebno je samo popuniti polje sa adresom dostave pošiljke!

8. Nakon prethodne provere vaših ličnih podataka idite klikom na "Sledeći korak".

9. Klikom na "Prosledi poružbinu" automatski finalizujete vašu porudžbinu.

 

 

Upotreba kolačića (eng. Cookies)

Ovaj sajt koristi kolačiće u cilju boljeg korisničkog iskustva, personalizacije sadržaja, pružanja funkcije društvenih medija i analiziranja saobraćaja u skladu sa Politikom o kolačićima